«Τέλος» στο κάπνισμα σε δημόσιους χώρους
από 1η Σεπτεμβρίου 2010

Δηλώσεις της Υπουργού Υγείας Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου


Αυστηροί έλεγχοι από επόπτες δημόσιας υγείας νομαρχιών και δημοτική αστυνομία.

Από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2010 τίθεται σε εφαρμογή η καθολική απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους δημόσιους χώρους. Αυτό υπογράμμισε σήμερα η υπουργός Υγείας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, η υπουργός τόνισε ότι αυστηροποιούνται οι έλεγχοι τους οποίους θα πραγματοποιούν επόπτες δημόσιας υγείας των νομαρχιών, η δημοτική αστυνομία αλλά και το Λιμενικό Σώμα στους χώρους ευθύνης του.


Πηγή: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=8007


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις