Δελτίο Τύπου 09/07/2010

Απαραίτητη προϋπόθεση η άδεια λειτουργίας των Κέντρων Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης, για την εγγραφή σπουδαστών

Σχετικά με διαφημιστικές ενέργειες διαφόρων Κέντρων Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης, πληροφορούμε κάθε ενδιαφερόμενο σπουδαστή που πρόκειται να έρθει σε επικοινωνία με όσα είχαν λάβει άδειες ίδρυσης και λειτουργίας το 2009, ότι:

  1. Οι χορηγηθείσες άδειες ίδρυσης εξακολουθούν να ισχύουν καθ’ όλο τον προβλεπόμενο σ’ αυτές χρόνο διάρκειάς τους – με την επιφύλαξη της τυχόν κατά νόμον ανακλήσεώς τους. Μέχρι σήμερα ουδεμία άδεια ίδρυσης έχει ανακληθεί.
  2. Οι χορηγηθείσες άδειες λειτουργίας, ανεξαρτήτως του προβλεπόμενου σ΄αυτές χρόνου διάρκειάς τους παύουν να ισχύουν την 31.08.2010 σύμφωνα με το άρθρ. 45 ν. 3848/2010. Μετά την 31.08.2010 τα ΚΕΜΕ μπορούν να λειτουργήσουν μόνο εφόσον έχουν λάβει νέα άδεια ως Κέντρα Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης, σύμφωνα με τον παραπάνω νόμο. Τότε και μόνον τότε μπορούν να προχωρήσουν και στην έναρξη των εγγραφών σπουδαστών για το σπουδαστικό έτος 2010-2011.

Καλούνται οι ιδιοκτήτες των ΚΕΜΕ, οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν τις νέες άδειες, πέραν της αυτονόητης διεκπεραιώσεως εκ μέρους τους των προβλεπομένων στον ισχύοντα νόμο διαδικασιών, να προβαίνουν σε προσεκτική και υπεύθυνη ενημέρωση και αντιμετώπιση των σπουδαστών και του κοινού γενικότερα, ώστε να αποφευχθούν παρανοήσεις.

Το ΥΠΔΒΜΘ είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένου για την παροχή πληροφοριών και κάθε είδους σχετική συνδρομή ( Διεύθυνση Ευρωπαικής Ένωσης, Υπουργείο Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Κεντρική Υπηρεσία, Ανδρ. Παπανδρέου 3 Μαρούσι- υπεύθ. Διευθύντρια κ. Αθηνά-Πλέσσα Παπαδάκη, 2ος όροφος, γραφ. 2160, τηλ. 210 3442470, 210 3443631)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις