Δελτίο Τύπου 07/07/2010

Επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας, Άννας Διαμαντοπούλου, στη Θεσσαλονίκη, για την προώθηση της Έρευνας, της Καινοτομίας και της Ανάπτυξης


Η Υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννα Διαμαντοπούλου, συνοδευόμενη από το Γενικό Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας του ΥΠΔΜΘ, Αχιλλέα Μητσό, θα επισκεφθεί σήμερα ( 7-7-2010), στις 11:00, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενημερωθεί για τις ερευνητικές δράσεις του ΕΚΕΤΑ.

Η Υπουργός Παιδείας, στις 14:30, θα συμμετάσχει σε σύσκεψη φορέων, με θέμα « Έρευνα - Καινοτομία – Ανάπτυξη στην περιοχή της Θεσσαλονίκης», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων του Διοικητηρίου Θεσσαλονίκης ( οδός Αγίου Δημητρίου, 2ος όροφος ). Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των «Τεχνόπολις», 14G, Thermi AE, « NOESIS», ΕΚΕΤΑ, ΕΘΙΑΓΕ, Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, ΙΠΕΤ, ΙΕΛ, Euroconsultants, ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος, Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, Πανεπιστημιακών Καθηγητών και Ζώνης Καινοτομίας Θεσσαλονίκης.

Η επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας, στη Θεσσαλονίκη, εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτικής του ΥΠΔΜΘ, για την Έρευνα και την Καινοτομία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις