Δελτίο Τύπου 23/07/2010



Δήλωση Υπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννας Διαμαντοπούλου, στη συνάντηση για την Εθνική Στρατηγική Έρευνας



Σήμερα, στο Υπουργείο Παιδείας, συγκεντρώθηκαν σημαντικοί ερευνητές, δημόσιοι λειτουργοί και επιχειρήσεις που έχουν τα σκήπτρα στην επένδυση για την Έρευνα.

Στόχος η ανάπτυξη με ποιότητα και προοπτική.

Εδώ είναι η Ελλάδα που υποφέρει, εδώ είναι και η Ελλάδα που δημιουργεί, για αυτή την Ελλάδα οφείλουμε να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας.

Αν στη γνωστή σε όλους διοικητική ανεπάρκεια προστεθούν σημάδια μείωσης της πολιτικής βούλησης και έλλειψης οράματος θα είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων και θα κοπούμε στο δικό μας «stress test».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις