Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων

του Δήμου Αχαρνών

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

(http://periexomena.gr/periodiko/tefxos14.pdf σελ. 64-68)

Πλήθος κόσμου και επισήμων συγκεντρώθηκε στην κοπή πίτας της της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αχαρνών. Έτσι μπορούμε να συμπεράνουμε ότι δουλεύει σωστά ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Καλατζής αλλά και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο.

Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν οι Βουλευτές Περιφέρειας Αττικής ΠΑΣΟΚ κ.κ. Ντίνος Βρεττός, Βασίλης Οικονόμου και Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο Αντινομάρχης Αν. Αττικής κ. Παναγιώτης Γρηγοριάδη, ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Σπύρος Στούρας, η Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αχαρνών κ. Μαρία Χαριτίδη, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Μαρία Ναυρορίζου, η Σχολική Σύμβουλος κ. Ράνια Χιουρέα, η Πρόεδρος ΚΥΠΕΚΟ κ. Ελένη Αβραμίδη, η Πρόεδρος του εξωραϊστικού Συλλόγου «Άγιος Δημήτριος» κ. Λαμπρινή Γκουβέρου, καθώς και Πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων από τα 60 σχολεία του Δήμου Αχαρνών.

Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Παναγιώτης Φωτιάδης, ενώ ο πατήρ Κωνσταντίνος έκανε την καθιερωμένη προσευχή. Στη συνέχεια η επ. Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής Ν.Δ. κ. Ντίνα Τριλίκη βράβευσε με επιταγή 500 ευρώ τη μαθήτρια Ευαγγελία Μπάλλα που πρώτευσε από τους μαθητές του Δ. Αχαρνών, πετυχαίνοντας πρώτη στην Ιατρική Αθηνών. Ακολούθως βραβεύτηκαν 15 γυναίκες για την προσφορά τους στην Ένωση αλλά και στους Συλλόγους.

Περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφικά στιγμιότυπα στο περιοδικό ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ, στην ιστοσελίδα http://periexomena.gr/periodiko/tefxos14.pdf σελ. 64-68.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις